BLOEDBRUILOFT (The Perfect Husband)

FBI Profiler #1

Een beschermd opgevoed meisje trouwt met een keurige politieman. Ze krijgen een dochtertje. Maar de echtgenoot blijkt een sadistische seriemoordenaar te zijn die ook in de eigen rangen toeslaat. Na gepakt te zijn op aanwijzingen van zijn vrouw, breekt hij uit en zweert wraak. Maar zijn vrouw vlucht tijdig en zoekt lessen in zelfverdediging bij een ex-agent die op een ranch middenin de woestijn leeft. Terwijl de politiekorpsen in heel Amerika op hem jagen, kijkt de psychopaat in vele vermommingen lachend toe. Naar het recept van de Amerikaanse bestseller worden zoete romantiek, hete seks en barbaars geweld sappig dooreengemengd. Het levert pakkend leesvoer op dat een groot publiek

HET DERDE SLACHTOFFER (The Third Victim)

FBI Profiler #2

Een verschrikkelijke misdaad verscheurt het idyllische dorp Bakersville, Oregon, en de anders zo vreedzame dorpsbewoners eisen rechtvaardigheid.
Hoewel een jongen de afschuwelijke misdaad heeft bekend, wijst alles erop dat hij wellicht onschuldig is.
Agent Rainie Conner, die haar eerste moordonderzoek leidt, staat in het middelpunt van de hevige beroering: het roept haar ergste nachtmerries uit het verleden op.

Maar omdat het leven van de jongen op het spel staat, is ze bereid tot het uiterste te gaan om de echte moordenaar te vinden. Met behulp van Pierce Quincy van de FBI komt Rainie steeds dichter bij de waarheid. Ze beseft echter niet dat ze buiten in het donker wordt geobserveerd door een man, die zijn volgende zet beraamt. Hij doodt om de sport. Hij heeft al eens eerder de dorpsgemeenschap van Bakersville ontredderd achtergelaten. Maar nu is hij speciaal gekomen voor Rainie- en hij zal niet stoppen voordat hij haar definitief heeft vernietigd. . .

DODENRIT (The Next Accident)

FBI Profiler #3

FBI-agent Pierce Quincy wordt achtervolgd door de dood van zijn dochter Mandy, die is omgekomen bij een ongeluk waar alcohol in het spel was. Pierce wist dat Mandy een drankprobleem had en moeite had om alleen te zijn. En dat geldt ook, daar is hij zeker van, voor de man die haar heeft gedood.
Rainie Conner is een ex-politieagente die zich vanwege haar vriendschap met Pierce persoonlijk betrokken voelt bij deze gruwelijke zaak. Dan krijgt Rainie het bewijs in handen waaruit blijkt dat iemand bezig is met de uitvoering van een huiveringwekkend moordplan. Spoedig zal ze geconfronteerd worden met een moordenaar met een verbijsterend wapen. Hij is in staat door te dringen tot de diepste angsten van zijn slachtoffers. . .

VERDWENEN (Gone)

FBI Profiler #5

Een wanhopige race tegen de klok

Voor ex-profielschrijver van de FBI Pierce Quincy is het het begin van een nachtmerrie: een verlaten auto op een eenzaam stuk snelweg, met een nog lopende motor, een tasje op de chauffeursstoel. Zijn echtgenote Rainie Conner blijkt verdwenen. Heeft een van de geesten uit Rainies verleden haar eindelijk ingehaald? Of is haar verdwijning het gevolg van een van de zaken waar ze aan werkte – een gewelddadige dubbele moord of het misbruik van een ernstig gestoord kind wiens lot Rainie erg ter harte ging? 
Samen met zijn dochter, FBI-agent Kimberly Quincy, gaat Pierce de strijd aan met de autoriteiten, terwijl hij als een waanzinnige zoekt naar antwoorden op alle vragen waarvoor hij altijd bang was ze te moeten stellen. . .

Niet verder vertellen (Never Tell)

FBI Profiler #8

Een bekende uit een ver verleden. Een zoektocht naar gerechtigheid.

D.D. Warren wordt opgeroepen na de moord op een man. Het slachtoffer heeft drie schotwonden in zijn lichaam, maar zijn computer is twaalf keer beschoten. Als de politie arriveert, heeft zijn zwangere vrouw Evie Carter het pistool in handen. D.D. herkent de vrouw van een vergismoord van jaren geleden, toen Evies vader het slachtoffer was. Wanneer Flora Dane de moordzaak op televisie voorbij ziet komen, weet ze direct over wie het gaat. Conrad Carter was een kennis van de man die haar ooit gevangenhield. Flora voelt zich schuldig dat ze hem nooit heeft weten op te sporen, en is vastbesloten de waarheid rond Carters dood te onthullen.

Published: March 1, 2020

Als je me ziet (When You See Me)

FBI Profiler #9

Detective D.D. Warren, FBI-agente Kimberly Quincy en ontvoeringsslachtoffer Flora Dane onderzoeken samen een oude zaak waar de beruchte crimineel Jacob Ness bij betrokken was. Hun zoektocht wordt al snel een stuk gevaarlijker dan ze verwacht hadden, als blijkt dat de bewoners van het stadje waar ze terechtkomen duistere geheimen verborgen houden.

Published: February 1, 2021
Lisa Gardner - #1 New York Times bestselling author of suspense
Privacy Policy
David Taylor Digital | NJ Digital Marketing