Ensam i mörkret (Love You More)

Tessa Leoni #1

Larmet går då ett familjegräl har gått för långt. Polisen omringar huset och en prickskytt ser hur en man riktar ett vapen mot sin hustru och deras son. Prickskytten följer dramat och skjuter mannen när situationen urartar. Det är en fruktansvärd handling men polismannen såg ingen annan utväg än att göra så som instruktionerna förordar. Men nästa dag är Bobby Dodge misstänkt för mord. Den dödes far är en mäktig domare och han anklagar nu Bobby för att i maskopi med den nyblivna änkan ha planerat alltihop.

Fellen (Touch & Go)

Tessa Leoni #2

Libby lever det perfekte liv. Et misunnelsesverdig hus, en vakker datter og en hengiven mann som gjør det stort i byggebransjen og gir henne alt hun drømmer om. En kveld blir de alle kidnappet og marerittet begynner. Hadde det bare vært så enkelt at gjerningsmennene var ute etter mannens penger. Men det kan ikke være den egentlige årsaken. Politietterforsker Tessa Leoni aner raskt at noe ved kidnappingen ikke stemmer. Fasaden slår sprekker, og hun må til bunns til familiens hemmeligheter for å avdekke kidnappernes virkelige motiver. Men tidsfristen er knapp og for hvert minutt som går blir det vanskeligere å redde Libbys familie.

FRITT FALL (Crash & Burn)

Tessa Leoni #3

Hvem er egentlig Nicky Frank? Og hva skjedde den natten bilen hennes for utfor veien? Var det en tilfeldig ulykke?

Bortsett fra ektemannen har kvinnen ingen familie eller nære venner. Jo mer etterforsker Wyatt graver i saken, desto mer bekymret blir han. Kvinnen hevder nemlig at det satt et lite barn i bilen hennes, men det finnes ingen spor etter pikebarnet. I tillegg avsløres det at Nicky har vært utsatt for flere ulykker de siste månedene. Faktisk kan det virke som om noen ønsker henne død.

Lisa Gardner - #1 New York Times bestselling author of suspense
Privacy Policy
David Taylor Digital | NJ Digital Marketing